Tahsin KUZGUN - Okul Müdürü

1980 yılında doğan Tahsin KUZGUN , ilkokul ortaokul ( Agah Efendi İlköğretim Okulu ) , lise ( Eşrefpaşa Lisesi ) ve lisans ( 9 Eylül Üniversitesi ) eğitimlerini İzmir’de tamamlamıştır. 2002 yılında Aksaray ili Eskil ilçesinde Müdür Yetkili Öğretmen olarak öğretmenliğe başlamıştır. 2004-2014 yılları arasında memleketi olan İzmir İli Ödemiş İlçesinde çeşitli okullarda müdür yardımcısı ve müdür olarak çalışmıştır.2014 yılında İzmir İli Karabağlar İlçesi Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Ortaokulu´na tayin olmuştur. Karabağlar ilçesinde çalışırken çeşitli okullarda müdür ve kurucu müdür olarak görev yapmıştır. 2017 yılında İzmir İli Balçova İlçesi Asil Nadir Ortaokulunda Müdür olarak tayin olmuştur. 2020 yılında İzmir İli Konak İlçesi Güzelyalı Ortaokuluna Müdür olarak tayin olmuştur. 2022 yılı Haziran ayında ise okulumuzdaki görevine başlamıştır. İki kız çocuğu babasıdır.

Görev Aldığı Okullar:

Aksaray/Eskil Okla İlköğretim Okulu ( Müdür Yetkili Öğretmen )

İzmir/Ödemiş Hamamköy İlköğretim Okulu ( Öğretmen-Müdür Yardımcısı )

İzmir/Ödemiş Yolüstü İlköğretim Okulu ( Müdür Vekili )

İzmir/Ödemiş Gereli İlköğretim Okulu ( Müdür Yardımcısı )

İzmir/Beydağ 80.Yıl İlköğretim Okulu ( Müdür Yardımcısı )

İzmir/Karabağlar Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Ortaokulu ( Müdür Yardımcısı )

İzmir/Karabağlar Adil İçel Ortaokulu ( Müdür Yardımcısı – Müdür )

İzmir/Karabağlar Şehit Komiser Abdullah Ortanca Ortaokulu ( Kurucu Müdür )

İzmir/Balçova Asil Nadir Ortaokulu ( Müdür )

İzmir/Konak Güzelyalı Ortaokulu ( Müdür )

İzmir/Karabağlar Öğretmenler ve Şeker Mevhibe Ortaokulu ( Müdür )